Op zoek naar aanvraag visum china?

aanvraag visum china
Visum informatie China visum aanvragen China Visumdienst Breda.
U vindt hier alle informatie over het aanvragen van uw visum voor China. Visumdienst verzorgt graag uw visum aanvraag, zodat uw reisdocument voor China op orde zijn! Direct uw visum aanvragen China. geldig tot 6 maanden na verblijf kopie paspoort.
Visum China online aanvragen, in het Nederlands.
Visum China Aanvragen. Uw visumaanvraag voor China kunt u via deze website regelen. Wij zorgen ervoor dat u het juiste visum ontvangt, indien gewenst met een uitnodigingsbrief. Het is van groot belang dat u uw visumaanvraag door een professionele organisatie laat verzorgen, aangezien de procedure voor China complex is. Het proces gaat bij ons als volgt.: U vult het digitale aanvraagformulier in. Wij controleren uw aanvraag en dienen deze voor u in.
China.
Hoe completer de aanvraag, deste groter de kans op een lang multiple visum. LET OP Uitnodiging zijn maximaal een maand geldig. Toeristisch: bewijs van de hele reis ticket vanuit Nederland-China vv en hotelboekingsbewijzen voor iedere reiziger apart. Tot 60 dagen verblijf per entry en dubbel entry mogelijk indien voldoende gedocumenteerd. sinds 14 maart 2016 zijn de prijzen gelijk onafhankelijk van het aantal entries voor Schengen paspoorten. andere nationaliteiten hebben afwijkende prijzen. Single entry EUR 12655., Dubbel entry EUR 12655., Multiple entry 1/2 jaar EUR 12655., Multiple entry 1 jaar EUR 12655., Hong Kong en Macau behoren voor wat betreft visa niet bij de rest van China.
Landeninformatie VisumPlus.
De kosten van de vergunning bedragen tussen de 5 en 10 Euro. Het wordt geadviseerd om bij aanvraag van het China visum niet uw reisplannen naar Tibet te vermelden. Het komt voor dat uw aanvraag om deze reden afgewezen wordt door de ambassade.
Visum voor China aanvragen. Uitleg en vereisten.
Een E-visum is 21 dagen geldig en kan alleen gebruikt worden als je met 2 personen China binnenkomt en verlaat. Voor de aanvraag van dit visum hoef je geen paspoort in te leveren en mag je alle documenten digitaal aanleveren.
Visum voor China? Betrouwbaar, snel en goedkoop e-visum vanaf 1 bemiddeling: Visum China.
Ook uw legalisaties snel, eenvoudig en voordelig geregeld door Visum China Online. Uw visum snel, betrouwbaar en voordelig geregeld via Visum China Online. Visum China Online is het meest ervaren visumbureau in Nederland en verzorgt al vele jaren visa voor duizenden particulieren, bedrijven en reisorganisaties.
Visum China aanvragen Regel het eenvoudig via de ANWB.
Nee hoor, niet bij de ANWB. Samen met de VisumCentrale kun je heel eenvoudig je visum aanvragen en je paspoort inleveren en weer ophalen in een van onze winkels. Visum China aanvragen: Hoe werkt het? Je doet je aanvraag voor een visum voor China via onze partner VisumCentrale.
Visum China Aanvragen Evisumservice.nl.
Nadat we uw aanvraag binnen hebben gaan we meteen voor u aan de slag, u ontvangt uw visa China binnen 10 werkdagen met de post. Het is dus noodzakelijk dat u uw visum ruim van tevoren aanvraagt zodat wij genoeg tijd hebben uw aanvraag rond te maken en u niet in de problemen komt!
Visum China aanvragen vanaf 14, bemiddelingskosten Visum Service Valdemar.
Klik op de link hierboven om door te gaan naar de pagina's' van China. Vanaf nu kunt u een visum aanvragen via ons vanaf 14 excl. BTW exclusief visumkosten en verzendkosten. Voorbeeld van de kosten: 126.55 btw vrij visum 16.94 14 excl.BTW voor de diensten 14349., In 4 Chinese werkdagen geregeld, d.w.z. dat Chinese of Nederlandse nationale feestdagen niet meetellen als werkdagen! Op het moment dat wij uw documenten binnen krijgen voor 10 uur, gaan wij direct naar het consulaat om uw aanvraag in te dienen.

Contacteer ons