Resultaten voor e visum turkije

e visum turkije
Visum Turkije aanvragen Regel het eenvoudig via de ANWB.
Een visum aanvragen bij aankomst op het vliegveld in Turkije kost 25, en is alleen cash te voldoen. Het wordt echter dringend aangeraden een visum aan te vragen vóór aanvang van de reis. Je kunt het Turkije visum online aanvragen a 20, per persoon per visum via www.evisa.gov.tr.
Visum Turkije aanvragen Eenvoudig Geregeld!
Door het online aanvragen van je visum voorkom je dat je op de luchthaven in Turkije een visum moet aanvragen wat een vaak een hoop tijd in beslag kan nemen, de tijdsbesparing kan daardoor gauw oplopen tot enkele uren. Binnen 12 uur ontvang je een geldig visum zodat je zonder problemen naar Turkije kunt gaan.
Visum Turkije Corendon Klantenservice.
U kunt eventueel een regulier visum kopen bij binnenkomst in Turkije, maar aanbevolen wordt het visum vóór vertrek aan te schaffen. Het papieren visum wordt tot nader order aan de grens verstrekt conform de huidige visumprocedure. De kosten bedragen 25, per visum.
Visum nodig voor Turkije? Dit is er veranderd! Zoover.
Visum nodig voor Turkije? Ga jij binnenkort op vakantie naar Turkije en heb je nog een visum nodig? Vraag nu in slechts vijf minuten een visum voor Turkije aan via e-visums.nl! Je kunt betalen met iDEAL, overboeking of Bancontact/Mister Cash.
Visum Turkije nodig? Vraag hier uw e-visum aan VisumTurkijeDirect.nl.
Uw visum Turkije is ongeveer een half jaar geldig, om precies te zijn is uw visum Turkije 180 dagen geldig. Wanneer u over een paspoort of ID-kaart beschikt met een minimale geldigheidsduur van 180 dagen kunt u zorgeloos uw visum Turkije aanvragen om Turkije te bezoeken.
Online visum Turkije aanvragen.
Als u slechts één keer naar Turkije reist dan laat u dit vakje onaangevinkt. Wanneer u slechts één keer naar Turkije reist, zullen wij de ingangsdatum van het visum vervroegen, zodat het eventueel bij een verplaatsing van uw reis ook nog geldig is.
Visum Turkije aanvragen in het Nederlands, in 10 uur verwerkt.
Het visum Turkije aanvragen doet u door het online aanvraagformulier in te vullen, dit duurt ongeveer 5 minuten. Betaal het visum eenvoudig en veilig via uw eigen bank met iDEAL, Bancontact, PayPal of creditcard. Het visum wordt per e-mail naar u toegestuurd.
e-Visum Elektronisch aanvraagsysteem voor een visum van de Republiek Turkije.
In 3 Stappen Het e-Visum is gereed! U kunt verder gaan met de aanvraag voor een e-Visum door uw paspoortgegevens in te vullen. U kunt betalen met Mastercard, UnionPay of Visacard. Nadat de betaling hebt plaatsgevonden zal er een link naar uw e-mailadres worden gestuurd.
Visum Turkije aanvragen Visum Turkije betalen met iDeal online.
Visum Turkije verplicht. Een E-visum voor Turkije is verplicht en kunt u niet meer kopen op het vliegveld in Turkije voorheen 15 euro vroeger stonden er lange wachtrijen op het vliegveld maar nu kunt u enkel nog online een visum kopen, kinderen en baby's' dienen een eigen identiteitskaart of paspoort inclusief visum te hebben bij binnenkomst in Turkije.

Contacteer ons