Resultaten voor turkije reizen visum

turkije reizen visum
Visum voor Turkije aanvragen? Wij helpen u! D-reizen.nl.
Als u op vakantie naar Turkije gaat, bent u altijd verplicht om een visum aan te schaffen. Een kopie van dit visum moet u altijd bij zich hebben. Behalve het visum moeten alle passagiers ook kinderen en baby's' een eigen paspoort of identiteitsbewijs hebben.
Visum Turkije in 12 uur verwerkt, online en in het Nederlands.
Zorg dat u het vakje aanvinkt wanneer u van plan bent meerdere keren naar Turkije te reizen. We zorgen dan dat uw visum aan wordt gevraagd met een latere ingangsdatum. Wilt u voor meerdere personen een visum voor Turkije aanvragen?
Visum nodig voor Turkije? Dit is er veranderd! Zoover.
Visum nodig voor Turkije? Ga jij binnenkort op vakantie naar Turkije en heb je nog een visum nodig? Vraag nu in slechts vijf minuten een visum voor Turkije aan via e-visums.nl! Je kunt betalen met iDEAL, overboeking of Bancontact/Mister Cash.
Visa Welkom in Turkije.
In de loop van 2015 exacte datum niet bekend worden de visumsticker en stempel geheel vervangen door het elektronische visum e-visum. Het e-visum is verkrijgbaar via www.evisa.gov.tr/nl/ en kost 20 p.p.ca. Op deze website staat ook vermeld voor welke andere nationaliteiten het e-visum beschikbaar is. Het e-visum is zes maanden geldig, met een maximaal verblijf van 90 dagen. Voor de betaling van het e-visum is een Mastercard of Visa credit/debit kaart nodig. Het aanvragen van een e-visum neemt ca. drie minuten in beslag. Download stappenplan e-visum. Download hier de brochure die u door alle stappen van de aanvraag-procedure op de website leidt. Download hier de QA met veel voorkomende vragen over het e-visum. Reizen binnen Turkije.
Visum Turkije Corendon Klantenservice.
/ Reisdocumenten / Visum Turkije. Voor reizen naar Turkije dient u in het bezit te zijn van een Nederlands paspoort met minimaal één lege visumpagina of een nationale identiteitskaart. Beide dienen minstens nog 60 dagen na afloop van de visumperiode geldig te zijn.
e-Visum Elektronisch aanvraagsysteem voor een visum van de Republiek Turkije.
In 3 Stappen Het e-Visum is gereed! U kunt verder gaan met de aanvraag voor een e-Visum door uw paspoortgegevens in te vullen. U kunt betalen met Mastercard, UnionPay of Visacard. Nadat de betaling hebt plaatsgevonden zal er een link naar uw e-mailadres worden gestuurd.
Heb ik een visum nodig voor Turkije?
Heb ik een visum nodig voor Tu. Heb ik een visum nodig voor Turkije? Indien u de Nederlandse nationaliteit heeft, bent u verplicht om een visum aan te schaffen. Via de website online visum applicatie kunt u tot 24 uur voor vertrek het visum aanvragen.
Reisdocumenten en vignetten in Turkije ANWB Vakantie.
Het is daarom aan te raden de actuele informatie te bekijken op de website: konsolosluk.gov.tr. Het wordt dringend aangeraden een visum aan te vragen vóór aanvang van de reis. Voor een tussenstop transit in een ander land op weg naar Turkije: informeer bij het consulaat of consulaire afdeling van de ambassade of er voor dat land een transitvisum nodig is. Reizen met minderjarige kinderen.
Turkije informatie Turkijevisum.nl.
Bereken hier of je paspoort nog lang genoeg geldig is. Klik hier om direct een visum voor Turkije aan te vragen. Geldigheid visum Turkije. Het visum is 180 dagen geldig en in die periode kun je meerdere malen naar Turkije reizen.

Contacteer ons