Resultaten voor kosten visum china

kosten visum china
Visum China Backpacken in Aziƫ.
Een single entry visum kost je 7070. Dit is wel exclusief de kosten die er bij komen voor het aanvragen van het visum. Online visum aanvragen. Via E-Visums kan je online je visum voor China aanvragen. Dit is een speciaal online visum, met andere voorwaarden.
Visum China online aanvragen, in het Nederlands.
Wij leveren u het visum voor China ongeveer 1 week voor vertrek. Tot 2 weken voor vertrek kunnen we uw visum nog regelen. Belangrijk: u dient met minimaal twee personen gelijktijdig te reizen om gebruik te maken van dit visum. De kosten bedragen 12655, per persoon.
Visum China aanvragen vanaf 14, bemiddelingskosten Visum Service Valdemar.
Klik op de link hierboven om door te gaan naar de pagina's' van China. Vanaf nu kunt u een visum aanvragen via ons vanaf 14 excl. BTW exclusief visumkosten en verzendkosten. Voorbeeld van de kosten: 126.55 btw vrij visum 16.94 14 excl.BTW voor de diensten 14349.,
Visum China Alle tips en info over het visum China Aziƫ-Expert.nl.
As je je aanvraag met de post verstuurd duurt het 10 werkdagen voordat je je visum hebt. Nadat je je visum hebt gekregen heb je 90 dagen om China binnen te komen! Vraag je visum dus niet eerder dan 3 maanden voor vetrek aan. De kosten van je visum China zijn afhankelijk van het visum dat je aanvraagt.
Visum China aanvraagprocedure Reisvormen China.
Een visum naar China is 30 dagen geldig en dient binnen 3 maanden na afgifte worden gebruikt. Je kunt een visum vanaf 3 maanden voor vertrek aanvragen. De kosten voor een single entry visum bedragen 12655, prijspijl: 2017 als je het via het CVASC laat lopen.
China visum, geld en gezondheid Informatie Riksja China.
Wie van China naar Hong kong gaat en terug naar China, heeft een double entry visum voor China nodig. Hong kong hoef je ook niet te vermelden bij het aanvragen van het Chinese visum maar het is niet fout als je het wel doet.
Visum china: de aanvraagprocedure Welk visumbureau? Reisblog.
In beide gevallen is de maximale verblijfsduur in China 30 dagen. Een visum voor China is niet goedkoop. Een single entry visum kost 71.30 euro en een double entry visum kost 8830, euro. Deze prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief bemiddelingskosten. Dit zijn dus puur de kosten van het visum zelf!
Tarieven Visum China: Visum China.
Over visum china. Overzicht alle visa. Visum voor bezoek. Visa overige landen. De factuur voor een visum bestaat uit drie delen: kosten voor het consulaat, bemiddelingskosten en verzendkosten. Zie onderstaand overzicht. Let op: als u een e-visum aanvraagt betaalt u GEEN bemiddelingskosten!
Visum China aanvragen Regel het eenvoudig via de ANWB.
Samen met de VisumCentrale kun je heel eenvoudig je visum aanvragen en je paspoort inleveren en weer ophalen in een van onze winkels. Visum China aanvragen: Hoe werkt het? Je doet je aanvraag voor een visum voor China via onze partner VisumCentrale.

Contacteer ons