Op zoek naar aanvraag visum turkije 2015?

aanvraag visum turkije 2015
Visum Turkije aanvragen Visum Turkije betalen met iDeal online.
Het is nog onduidelijk of er op de officiële site van de Turkse overheid in de toekomst betaling via iDeal of bankoverschrijving wordt toegevoegd, in ieder geval kunt u hier simpel en snel een visum voor Turkije 2018 verkrijgen voor 25 euro per visumaanvraag Visum Turkije aanvragen en bestellingen worden dagelijks verwerkt, u heeft uw e-Visum dus erg snel per e-mail binnen, uw aanvraag wordt gelijk in behandeling genomen zelfs in het weekend en u kunt u visa binnen 24 uur in uw email box verwachten.
Visum Turkije 2018: actuele regels voor paspoort en idkaart.
De geldigheid en kosten voor het visum voor Turkije zijn sinds de invoer van het elektronische visum in 2014 niet gewijzigd. Het visum is in totaal 180 dagen geldig, waarbinnen je maximaal 90 opgetelde dagen in Turkije mag verblijven. Je kunt een visum aanvragen als je een geldig paspoort of identiteitskaart hebt. Heb je een ander soort legitimatiebewijs dan moet je contact opnemen met het Turkse consulaat in Rotterdam via 010 201 2000 of consulate.rotterdam@mfa.gov.tr. Gewijzigde geldigheidsregels voor toegang tot Turkije. Sinds oktober 2015 heeft Turkije de regels voor de geldigheid van het paspoort aangepast.
Visum nodig voor Turkije? Dit is er veranderd! Zoover.
Als je naar Turkije op vakantie gaat heb je een visum nodig. Deze kon je altijd op de plaats van bestemming kopen, maar sinds 2015 verlopen alle aanvragen van een visum voor Turkije alleen nog online. Wij hebben de grootste veranderingen even voor je op een rijtje gezet.
Visum Turkije aanvragen Regel het eenvoudig via de ANWB.
Een visum aanvragen bij aankomst op het vliegveld in Turkije kost 25, en is alleen cash te voldoen. Het wordt echter dringend aangeraden een visum aan te vragen vóór aanvang van de reis. Je kunt het Turkije visum online aanvragen a 20, per persoon per visum via www.evisa.gov.tr.
Online visum Turkije aanvragen Reishonger.
La Palma: wandelparadijs van de Canarische Eilanden 28 juni 2018. 17 thoughts on Online visum Turkije. 8 augustus 2014. Voor de reizigers die geen creditcard hebben of geen Engels verstaan, zij kunnen gewoon op deze site Nederlands bedrijf een Turks Visum aanvragen en ook via iDeal betalen. Wij kregen ons visum nog dezelfde dag. Dikke pluim voor deze mensen. Het kost 2250, per aanvraag.
Visum voor Turkije regelen? Zo doe je het!
Je mag echter niet langer dan 90 dagen aaneengesloten i n Turkije verblijven met dit visum. Je vraagt per persoon een apart visum aan. Reis je met 4 personen, dan doe je dus 4x de aanvraag en betaal je 4x apart.
Visum Turkije Aanvragen, Online Nederlands Servicepunt.
Het proces zal exact hetzelfde verlopen als uw eigen aanvraag. Betalingsmodel en Facturering. Onze service biedt ondersteuning en hulp aan reizigers, die op zoek zijn naar een onmiddellijk visum voor Turkije. Daarbij betaalt u de prijs van het visum zoals deze wordt bepaald door de Turkse overheid, dit bedrag is vastgesteld op 20-USD.
Visum Turkije in 12 uur verwerkt, online en in het Nederlands.
De betaling van uw Turkije visum kunt u veilig en eenvoudig voldoen met iDeal, Mister Cash of per overboeking. Wanneer u per overboeking betaalt duurt het doorgaans 1 a 2 werkdagen voordat uw betaling door ons wordt ontvangen en wij uw aanvraag in behandeling nemen.
Visum Turkije Goedkoopste E-visum Turkije van Nederland.
Tot slot sturen wij uw visum Turkije binnen 12 uur na het versturen van de aanvraag per e-mail al toe. Meestal versturen we het visum sneller binnen een aantal uur! Wilt u het visum liever per post ontvangen of heeft uw aanvraag spoed?

Contacteer ons