Op zoek naar aanvraagformulier visum ghana?

aanvraagformulier visum ghana
Visum Ghana aanvragen bij de Ghanese ambadssade ghanavakantie.nl.
Neem ruim de tijd voor je visum aanvraag. Visum aanvraag Ghana. VANAF 30 SEPT. 2015 KAN DE VISUM AANVRAAG ALLEEN ONLINE INGEDIEND WORDEN. Benodigde reisdocumenten voor een bezoek aan Ghana: Paspoort dat nog 6 maanden geldig is een Ghanees Visum.
Nederlandse ambassade in Accra Ghana Nederlandwereldwijd.nl.
U bevindt zich hier: Nederland wereldwijd Landen gebieden Ghana Over ons Nederlandse ambassade in Accra. Zoek binnen Nederlandwereldwijd.nl Zoek. Nederlandse ambassade in Accra. Ron Strikker Adres. Liberation Road 89. Ako Adjei Interchange. 233302214350 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar E-mail.
Ghana Embassy The Hague: Online Visa/Passport Application.
Welcome to the Online Visa and Passport Application. Laan Copes Van Cattenburch 70 2585 GD The Hague, The Netherlands. 31 070 338 4384. Sign-up for Newsletter Update yourself with our newsletter by signing up below. Copyright 2015 The Embassy of the Republic of Ghana, The Hague.
Visum Ghana VrijwilligWereldwijd-community.
Je kan het visum online aanvragen via de volgende website: https//online.ghanaembassy.nl/visa/index.php.: Voor het aanvragen van het visum zijn een aantal benodigdheden: je moet officieel inwoner zijn van Nederland, je moet een aanvraagformulier invullen online, je paspoort moet nog 6 maanden geldig zijn en je moet een kopie van je retourticket hebben. Ook krijg je een aantal dingen van ons bedrijf. Wij sturen namelijk een visum aanvraag formulier vanuit Nederland en vanuit Ghana.
Ghana.
geldig paspoort minimaal 6 maanden na afloop van het visum. het gele boekje om inenting tegen gele koorts aan te tonen. retourticket of boekingsbewijs van reisbureau in het engels. zakelijke reizen: 1 een aan de ambassade gerichte in het Engels gestelde uitnodiging van een Ghanees bedrijf, waarin te bezoeken relaties, de reden van het bezoek en de garantieverklaring zijn opgenomen. 2 een aan de ambassade gerichte in het Engels gestelde garantiebrief van het Nederlandse bedrijf, waarin te bezoeken relaties, de reden van het bezoek en de garantieverklaring zijn opgenomen. 3 Daarnaast nog het zakelijk bijlage-formulier zie formulieren invullen origineel. bij multiple entry ook de reden voor de bezoeken opnemen en bij aanvraag voor 6 maanden ook de redenen voor dit verzoek. studenten dienen een brief van het instituut mee in te dienen. toeristen hebben hotelreservering nodig. buitenlanders niet-nederlanders dienen een goed leesbare kopie van de verblijfsvergunning voor Nederland bij de aanvraag te voegen. ELK AANVRAAGFORMULIER DIENT VOLLEDIG INGEVULD TE WORDEN.
Ghana Visum aanvragen ANWB Vakantie.
Je ontvangt een e-mail zodra het visum voor Ghana kan worden opgehaald in de ANWB winkel. Handig om te weten voor je Ghana visumaanvraag. Je betaalt naast de visum en servicekosten afhankelijk van de aanvraag ook verzendkosten 25, waarde transport per zending voor deze service.
Landeninformatie VisumPlus.
Kopie retour ticket / boekingsbevestiging. Indien u eerder in Ghana bent geweest; Kopie paspoort en een kopie van het vorige visum Ghana. Of kopie van de douane stempels van Ghana. Toeristen moeten op het aanvraagformulier minimaal 2 referenties in Ghana opgeven.
Visum informatie Ghana visum aanvragen Ghana Visumdienst Breda.
2 adressen in Ghana vermelden op het aanvraagformulier, postbusnummers worden NIET geaccepteerd! 2 maanden 1 inreis 60, 3mme 110, 6mme 150, 1jme 200. hier bovenop komen de kosten voor bemiddeling, verzenden en BTW. een week, spoed dubbele kosten. Visum te gebruiken binnen.

Contacteer ons