Meer resultaten voor chinese ambassade visum

chinese ambassade visum
Landeninformatie VisumPlus.
Kopieën van 3 gebruikte Chinese visa, deze moeten in de afgelopen 12 maanden zijn gebruikt. Indien u in de afgelopen 12 maanden al een multiple entry visum had, kopieën van de inreisstempels van minimaal 3 bezoeken. De ambassade bepaald of u een 6 maanden of een jaarvisum krijgt.
Visum China: gebruikelijke visum regels zijn weer van toepassing Nederlandse Vereniging Shanghai.
Via een visum bureau een visum aanvragen bij de Chinese ambassade in België de nieuwe strenge regels schijnen daar niet te gelden.; Als je wel een oud paspoort moet overleggen maar dit niet meer hebt of nooit hebt gehad, dan kun je je gemeente vragen om een verklaring in het Engels waaruit blijkt dat je niet eerder een paspoort had of dat je dit bij de gemeente hebt ingeleverd.
China.
Elke grensoverschreiding van Hong Kong naar China kost een entry voor Amsterdam-Beijing-Hong Kong-Beijing Amsterdam is dus een dubbel entry visum nodig. Als in het paspoort stempels van veel bezoeken aan Turkije en andere arabische landen te zien zijn moet er ook een brief met een verklaring gegeven worden: dat neemt normaal ook een kleine vertraging met zich mee. Niet-nederlanders moeten aantonen in Nederland te wonen of te werken. Formulieren dienen werkelijk volledig ingevuld te worden, op alle vragen een antwoord en alleen als het werkelijk niet van toepassing is moet er N.A. not applicable worden ingevuld. Formulier China op de computer in te vullen. China Legalisatie formulier op de computer in te vullen. PK augustus 2017. Laan van Nieuw Oost-Indië 1E. 2593 BH Den Haag. 2509 AE Den Haag. Stuur een email voor meer informatie. Belize Brits Honduras. Centraal Afrikaanse Republiek. Northern Mariana Eilanden. Papua Nieuw Guinea. Republic of the Congo. São Tomé en Príncipe. Vincent and The Grenadines. Turkish Caicos Eilanden. Verenigde Arabische Emiraten. Verenigde Staten van Amerika. Uw reisdocumenten op tijd en volgens afspraak geregeld. Back to Top. Nederlandse Visumdienst en Ambassade Informatie!
Ambassade China nieuws 2016 chinavisumbemiddeling.nl.
Er mag dan maximaal 72 uur zonder visum verbleven worden. De Chinese ambassade is gesloten van 10 tot en met 13 februari 2013 in verband met viering van het Chinese Nieuwjaar dat plaatsvindt op 9 februari 2013.21 september 2012: De Chinese ambassade is gesloten op 1, 2 en 3 oktober 2012.
De Chinese Ambassade in Den Haag Nederland.
Visum voor Nederland Nederlands visum. www.nederlandse-ambassade.com Deze website is niet de officile website van de Ambassade van China in Den Haag Nederland. Bovendien is deze website niet gelieerd aan de visum afdeling van de Chinese ambassade of enige andere consulaire sectie.
Chinese Visa Application Service Center.
2016/03/11 Visa Fee adjustment Notice 2016.3.11. 2015/08/21 72-hour Transit Visa Exemption Policy. 2015/08/01 Service Fee adjustment Notice. 2018/05/08 Holiday Notice for Whit monday 2018. 2018/04/24 Holiday Notice Ascension Day 2018. 2018/03/27 Holiday Notice Kingday/Labour Day 2018. COPYRIGHT 2008-2014CVASCALL, RIGHTS RESERVED.
Mevo Reizen Instructies visumaanvraag China.
U kunt het visum invullen via de volgende link: Visum China. De pagina van de Chinese ambassade vindt u hier: Chinese ambassade. De vertalingen zijn per punt aangegeven en zijn bedoeld om u te helpen bij het invullen; het zijn niet altijd exacte vertalingen!
Visum China Aanvragen Evisumservice.nl.
Voor dat laatste kunnen wij u van dienst zijn, bij Evisumservice.nl kunt u online heel eenvoudig in enkele minuten uw visum voor China aanvragen. Zo hoeft u niet uw paspoort te verzenden naar de Chinese ambassade of lange Engelse formulieren in te vullen.
Visum China.
Als Nederlands paspoorthouder heb je een geldig visum nodig om het land in te kunnen reizen. Een visum vraag je niet direct aan bij de Chinese Ambassade, maar bij het toegewezen China Visa Application Service Center. Door gebruik te maken van de visumdienst van KES kun je je visumaanvraag voor China geheel laten verzorgen.

Contacteer ons