Resultaten voor visum amerika

visum amerika
Douane, paspoort en visum Amerika: wat moet u weten?
Douane, paspoort en visum: informatie voor Amerika. Gaat u binnenkort naar Amerika reizen? Hier uitgebreide informatie over de Amerikaanse douane, uw paspoort voor Amerika, het ESTA-programma en of en wanneer u een visum nodig heeft als u naar de Verenigde Staten reist.
ESTA Amerika online aanvragen, in het Nederlands.
In de volgende gevallen komt u niet in aanmerking voor een ESTA, maar dient u een visum Amerika aan te vragen.: Indien u naar Amerika reist met een niet aangesloten vervoersbedrijf. Indien u langer dan 90 dagen in Amerika wilt verblijven.
Verenigde Staten Visum aanvragen ANWB Vakantie.
Hiervoor kan je het beste contact opnemen met het consulaat of de ambassade of dit mogelijk is. Check de actuele vereisten van paspoort, visum en rijbewijs bij onze informatie over reisdocumenten Verenigde Staten. Vraag visum aan. Doorloop de stappen en vraag eenvoudig je visum aan.
Reizen naar Amerika, paspoort, visa en ESTA vliegwinkel.nl.
In Amerika gelden immigratieregels. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je een Amerikaans visum nodig hebt. Deze regels zijn niet alleen van kracht wanneer je het land bezoekt voor zaken, maar ook wanneer je er op vakantie gaat. Vliegwinkel.nl heeft voor jou de regelgeving op een rij gezet. Paspoort en visum Amerika.
VS Electronic System for Travel Authorisation ESTA Elektronisch Visa Waiver Verenigde Staten visum.nl.
Kijk hier of u een visum nodig hebt voor uw bestemming. Antigua en Barbuda. Centraal Afrikaanse Rep. Sao Tome en Principe. St Kitts en Nevis. St Vincent en de Grenadines. Trinidad en Tobago. Turk en Caicos Eilanden. Verenigde Arabische Emiraten. Verenigde Staten van Amerika.
Een visum Amerika of ESTA?
Voordat u de keuze maakt te gaan voor een ESTA betekenis of een visum om naar de Verenigde Staten van Amerika te reizen, is het belangrijk om te weten wat een visum nou precies is en wanneer u een visum nodig heeft.
Visum Amerika Aanvragen visum Amerika.nl.
Wil je langer dan negentig dagen in Amerika verblijven, dan kom je niet voor het VWP in aanmerking. Je zult dan een visum moeten aanschaffen via de Amerikaanse ambassade in Den Haag. Bovendien moet je reisdoel vakantie, zakenreis of doorreis transit. Visum aanvragen Amerika.
Visum Amerika Informatie Esta-aanvragen.nl.
Na het invullen van het formulier zal er een afspraak gemaakt moeten worden voor een interview bij het consulaat. Als u beschikt over een Greencard, een B1 visum of een B2 visum voor Amerika, dan heeft u daarnaast geen ESTA nodig.

Contacteer ons